Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

SA-aktivitet (för dig som stallassistent)

Ridskola Posted on 2010-03-25 15:49:57

Jutagårdens Ridskola bjuder in alla våra underbara stallassistenter till ett SA-läger på påsklovet nästa vecka.

Läs inbjudan här:

När du sett infon maila eller kontakta Frida eller Fanny eller skriv upp dig på listan i stallet. Meddela oss oavsett om du ska vara med eller inte.

Välkommen!



Temadag 3

Ridskola Posted on 2010-03-25 12:16:51

Tisdagen den 23 mars var det dags för vårterminens tredje temadag. Ridskolan och SRS bjöd in alla (även tävlingsryttare och övriga medlemmar) till en kväll på Rådhuset i Skövde. Jim ”Jimmen” Thuresson höll en fantastisk föreläsning om ”mental träning” och att ”tänka rätt”.

Intresset för den här temadagen var stort både bland unga och gamla. Totalt var vi 73 stycken som fyllde lokalen, och tro mig varenda stol var utnyttjad. Kul att så många ville ta del av ”Jimmens” budskap. Han pratade om att man ska vara positiv och glad, att man ska våga ge och ta emot beröm, att man ska försöka stärka sin självkänsla, skaffa sig en målbild och naturligtvis att ha riktigt roligt på vägen dit.

Tiden gick fort och stämningen bland alla var toppen. Vi kan konstatera att det var roligt att träffas i annat sammanhang än i stallet, icke hästklädda och på neutral mark. Vi tackar Jesper, ägare till Rådhuset, pappa till stallassistenten och ridskoleeleven Emelie Hamilton Eriksson. Super snällt av honom att bidra med lokal och service.

Kön var lång för att överhuvudtaget komma in till Rådhuset:Många ville handla fika innan föreläsningen började:

Föreläsningsokalen sekunderna innan allt folk kommer på plats:Jim “Jimmen” Thuresson: Avslutningsvis tackar vi Jimmen för en mycket bra föreläsning: När kvällen var slut och man gick hemåt så gjorde man det med en riktigt go må-bra-känsla. Han lyckades verkligen att nå fram och förmedla positivitet. En kanonhärlig kväll kort och gott! smiley