I söndags arrangerade Skultorp en lokal hopptävling för ponny. Vädret var på vår sida och bjöd på riktigt soligt och härligt höstväder. Under dagen var det 135 anmälda och totalt 11 ekipage från klubben varav tre av dem red på lektionsponny.

Här ser ni Ella och Tornado som gjorde två kanionfina rundor tillsammans. En felfri och en med en rivning. Bredvid står Moa och Petra. Petra tävlade också under dagen på Aqvils Stella.

På framridningen ser vi SRS-ekipagen Sandra på Sunny & Madde på sin nya ponny Mrs Valentine:

Inne på tävlingsbanan hoppar Felicia och Lord-River:

Tävlingsledare Cecilia Angshed, Domare Ulrika Berg och Överdomare Ylva Lovén Swärd:

.

Ridskoleponnyen Newton KL gjorde sin första start i hoppning på lokal nivå. Han hoppade 70 cm (LD) med Tilde Persson och gjorde en riktigt fin runda. Han fick en oturlig rivning men annars gick han på allt. Med tanke på att det var mycket nytt och svåra hinder så är vi grymt imponerade av Newtons tävlingdebut. Vilken Ponny!smiley

Det som var roligast under den här tävlingen var att vi fick använda våra sponsorhinder för första gången. Det var en vacker syn i ridhuset när man kollade ut över banan. Bara nya fina hinder. Vi fick mycket beröm och flera kom fram och sa att det var roligt med nya hinder.

Många av våra funktionärer kom till sitt uppdrag, tyvärr inte alla. De som inte kom får göra sitt funktionärspass på nästa tävling 11/11 istället. Till alla er som kom vill vi tacka så mycket för er insats. Ni gjorde så tävlingen flöt på ett bra sätt.smiley

Är du intresserad av att se resultatlistorna kan du gå in på klubbens hemsida www.skultorpsrs.se och klicka på tävling.

.

Kommande tävlingar att se fram emot är Klubbmästerskap i hoppning för ponny och häst 28/10, Regional hoppning för ponny 11/11 och klubbmästerskap i dressyr för ponny och häst 25/11. Missa inte att anmäla dig.