Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

nya starttider dressyr km

Ridskola Posted on 2013-10-05 17:27:50

Här kommer de nya startlistorna inför morgondagens dressyr km.

/Fanny



Stilhoppning, föreläsning med Maria Gretzer, Grevagården 20/10

Ridskola Posted on 2013-10-05 13:26:53

Jag vill puffa lite extra för en bra föreläsning. Hoppas att många SRS:are och Jutagårdens ridelever kan gå på denna aktivitet.

Söndagen den 20/10 har Maria Gretzer en föreläsning om stilhoppning på Grevagården.
Arrangör är Västergötlands Ridsportförbund och föreläsningen finansieras av “tio-kronan” vilket innebär att den inte kostar dig något. (Eller det beror på hur man ser det… Tio-kronan är ju en avgift som tas ut av Ridsportförbundet varje gång du anmäler dig till en lokal, eller högre tävling. Du har kanske lagt märke till att det läggs på just 10 kronor utöver tävlingsarrangörens avgift varje gång du anmäler dig via TDB. Dessa pengar ska gynna tävlingsverksamheten och gå tillbaka till de tävlanden i form av utbildning, clinics och andra aktiviteter.) Detta är just en sådan aktivitet.

För att gå på dessa föreläsningar krävs det att du är medlem i en förening ansluten till ridsportförbundet, tex Skultorps Ryttarsällskap. smiley

Ämnet på föreläsningen är Stilhoppning. Vad innebär det? Hur ska jag rida för att få ett bättre resultat?

Tyvärr kommer denna föreläsning dagen efter kvalet till GP-ponnyn som går i bedömning stilhoppning. Lite otur… Men hur som helst… Det finns andra stilhoppningar… Och det kommer nog garanterat vara en givande kväll. Vem vet… ibland har ju även SRS stilhoppning som bedömning på sina klubbtävlingar. smiley


Läs inbjudan här: http://www3.ridsport.se/ImageVaultFiles/id_32880/cf_559/F-rel-sning_med_Maria_Gretzer.PDF

Anmäl dig här: http://vastergotland.ridsport.dinanmalan.se/ (Man måste ha en inloggning vilket du skapar lätt på samma sida.)