Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Stildomare på Fjord-SM

Ridskola Posted on 2014-07-31 22:40:36

I lördags var vi iväg till Töreboda som arrangerade Svenska Mästerskapet för Fjordingar. Det var stilhoppning i en av klasserna och den här gången var det Fridas tur att döma. Jag följde med som sekreterare. Det var många bra ryttare och riktigt kul att se så många fina fjordingar i så fint skick. Trots en otroligt varm dag imponerade ryttarna och hästarna. De såg så gott som helt obekymrade ut.

Här ser ni stilvinnarna på prisutdelningen:

Men jag måste tillägga att Mode hade gjort sig bra där. Vi fick nästan Elin Liljegren att vara med. Elin har ju tävlat Mode framgångsrikt under året och hade faktiskt kvalat in på årets resultat till denna klass. Synd. Hade varit kul att ha haft ytterligare ett SM-ekipage i klubben. Det får kanske bli nästa år istället. smiley



Klara för SM

Ridskola Posted on 2014-07-31 22:32:38

Våra duktiga elever Ella och Ella ska representera SRS i lag SM i fälttävlan den 14 augusti. De är med i någonting som kallas Team fälttävlan Skaraborg. www.teamskaraborg.se som är ett nätverk för ryttare som vill elitsatsa inom fälttävlan. Självklart önskar vi dem ett stort lycka till och håller alla tummar och tår för att det ska gå bra. Lyckospark till er båda!

På Team Skaraborgs Facebooksida skriver man såhär:Ella Lindegårdh och Charlie har även kvalificerat sig till Stil SM som rids individuellt. Stil SM går på Ljuslingsbacken den 6 september. Ella Larsson har också målet att kvala dit men eftersom hon är äldre än Ella måste hon rida en klass högre, P90.