Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Nytt Städschema från Cafékommittén

Ridskola Posted on 2014-10-13 15:12:52

Nu har Cafékommittén gjort ett nytt städschema. Alla ridgrupper har var sin städdag då det ska städas i våra gemensamma lokaler så som cafét, undervisningsrum, toaletter, omklädningsrum och läktare. Mer info finns på Jutagården.

Här hittar du när din grupp har städdag:

Tack för att vi alla hjälps åt att hålla anläggningen i ett trevligt och välkomnande skick.

Med vänlig hälsning Cafékommittén



SA-Aktivitet på höstlovet

Ridskola Posted on 2014-10-13 15:06:28

På höstlovet är våra underbara Stallassistenter välkomna till Jutagården hur mycket ni vill under höstlovet. Ni får vara med dagtid måndag-fredag, ni får sova över söndag-torsdag och dessutom har vi en SA-dag bara för er på måndag där vi bland annat kommer att ha en hopptävling som blir ett prefekt genrep inför KM. Varmt välkomna. (OBS: Glöm inte att anmäla er på listan i stallet oavsett om ni kommer eller inte.)

Läs hela inbjudan här:



Ikväll är det dags för bokning inför KM

Ridskola Posted on 2014-10-13 14:36:14

Ikväll är det bokning av ridskolehästarna inför KM hoppning och dressyr kl 18.00 på Jutagården. Våra Stallassistenter och ryttare som är med i SRS:s Ryttarsatsning har fått anmäla sig innan. Så här ser listan ut när de har anmält sig:

Hoppning:

Dressyr:

.

Alla elever som vill delta i KM är välkomna ut ikväll för att boka sig på någon som finns ledig. Varmt välkomna!smiley (OBS de som ska rida clear round klass får vänta tills den 28/10 med att boka sig.)