Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

På jakt efter garderober, badkar och sängar

Ridskola Posted on 2018-04-06 20:38:18

Är det någon som ska göra sig av med garderober, sängar eller badkar så är vi på jakt efter det till Ridskolan.

Garderoberna ska vara till vårt loft där vi ska försöka få bättre struktur i vår förvaring utav hästutrustning. Vi drömmer om massvis med garderober. Drömmen hade varit en garderob/häst. smiley

Badkaren ska vara till våra hagar. Främst för att ha foder i och då behöver de inte vara täta i stängningsanordningen. Men sen är vi även på jakt efter ett par fungerande som man kan ha vatten i till våra sommarhagar.

Sängarna är till våra ridlägerrum. Vi skulle vilja ha allt ifrån 90 till 120 sängar. Men även dubbelsäng (som är delningsbar till två enkelsängar) eller våningssäng är av intresse.

Ska ni byta ut något där hemma får ni gärna ha oss i åtanke.



Grejas i stallet

Ridskola Posted on 2018-04-06 20:25:45

Idag har vi grejat på i stallet. Lite krokar, boxlås och annat småfix samt att vi påbörjat att sätta ekpanel i sista delen i nedre stallet. Vi har nu tre fina sadelbockar (gjorda av Lennart) som ska pryda våra sadelkammare samt en som ska stå i vår framtida putsavdelning.
Jag ser fram emot att påbörja arbetet i mellandelen av stallet. Sadelkammrarna och området utanför vid trappan. Får se när tiden blir rätt för att börja med det.

Tidigare i veckan påbörjade vi även ytterligare en ligghall ute i en av våra hagar.