Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Världens bästa Iceman

Ridskola Posted on 2018-09-26 23:18:56

Idag fick vår fina häst Diamonds Iceman lämna oss och vandra vidare till de evigt gröna ängarna.
Ett oerhört tungt och sorgligt beslut och vi är många som känner stor sorg och saknad över att han inte längre finns med oss. Samtidigt är vi glada över alla dessa fina och oförglömliga år vi fick tillsammans med denna fantastiska häst. Han har berikat och satt extra guldkant på många personers hästliv, inklusive mitt.

Jag kommer nu försöka gå igenom mina bilder ca 10 år tillbaka och hitta godbitarna på några av alla de händelser där Ice förgyllt vår tillvaro. Återkommer med detta inom kort.

Slutligen vill vi rikta ett stort tack till världens bästa Iceman! smiley Tack för att du var du, ingen kommer någonsin kunna ta din plats, du känns i skrivande stund helt oersättlig!



Idrottsrabatten

Ridskola Posted on 2018-09-26 22:49:45

Nu är höstens idrottsrabatt här!

Köp ett häfte och stöd vår fina förening! Häftet kostar 100 kr och innehåller bland annat rabatter från Brothers, Colorama, Coop, Maxi, JC och Stadium.

Vi säljer i caféet under KM 30/9. Du kan också kontakta Ulrica Andersson eller Marianne Lindgren Johansson för att köpa ett eller flera häften. Tänk på att släkt och arbetskamrater säkert vill köpa. ?



Skultorp Pony Cup 2018

Ridskola Posted on 2018-09-26 15:19:09

Skultorps Ryttarsällskap välkomnar ännu en gång ponnyryttare till vårt meeting Skultorp Pony Cup på Grevagården 9-11 november.

Vi har klasser från LE-LA

Anmälan öppnar 30/9 KL 18:00.

Missa inte det om du vill säkra din plats.

I år är vi även stolta arrangörer av första kvalet till Sverigeponnyn där finalen rids under Gothenborg Horse Show 2019.

Nytt för i år är att Jutagårdens Ridskola är med och sponsrar fina priser till bästa ridskolekipage under lördagens och söndagens tävlingar som deltar på ridskolehäst. (Oavsett förening)

Vi vill passa på och tacka årets sponsorer:
Cementa, Borgunda Bygghandel, Wilsons åkeri och gräv, Skultorps åkeri och grus, Goldwell, SLA, Anna Bergsten hästmassör, Djur & Natur, Jippie designbyrå, Jutagårdens Ridskola, Skaraborg Offset, Rittfors Ridsport och Grevagården Hästsportcentrum.

Mer info hittar ni på Facebook under evenemang ”Skultorp pony cup 2018” https://www.facebook.com/events/637891566555665/?ti=icl
eller direkt på TDB https://tdb.ridsport.se/Välkomna

Välkomna!



Mr Wiggo i Vetlanda

Ridskola Posted on 2018-09-26 15:14:02

I helgen var Torpalyckans MR Wiggo iväg till Vetlanda för riksfinal för treåriga new forestponnyer. Med sig hade han ett helt team bestående av Frida, Johan, familjen Högström och Sandra, Wilma och Meya.Det var ett väldigt nöjt gäng som åkte hem därifrån. Wiggo skötte sig super och fick fina omdömen. En erfarenhet rikare och en upplevelse han kommer ha nytta av hela livet. Kul att så många valde att vara delaktiga i denna helg.

Såhär kan vi lösa på Facebook under helgen:
Det finns även filmer att se om man är sugen. Du hittar det lättast på Skultorps Ryttarsällskaps grupp eller på Jutagårdens Facebooksida.