Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Information Miljöträning lördag 13/10 för Sara Rott

Uncategorised Posted on 2021-11-10 13:18:39

Kul att så många vill vara med och träna för Sara på lördag.

Grupperna är fulla och vi ser fram emot en rolig dag.

Jag bifogar en grupplista där ni ser tider, information mm. Sara vill gärna att så många som möjligt av er även närvarar på fredagens temadag eftersom den också blir som en genomgång på hur ni ska tänka vid de olika hindren. Det underlättar träningen helt enkelt och gör så att man kan köra igång direkt med övningarna. Anmäl er till temadagen på Horsemanager.

Eftersom Skultorps Ryttarsällskap har ponnytävlingar borta på Grevagården kommer Fanny och Frida vara engagerade där, framförallt förmiddagen. Skulle det vara någonting kan ni prata med Anna-Lena Svärd (Förmiddag) och Marianne Lindgren Johansson (eftermiddag) som finns på plats på Jutagården. I annat fall går det så klart bra att kontakta Fanny 070-2211172 eller Frida 0708-444830.

Varmt välkomna hälsningar Jutagårdens Ridskola.



Hoppclinic med Linus i kväll

Uncategorised Posted on 2021-11-10 13:16:16

Här kommer en liten påminnelse…

🙂

Hoppclinic med Linus Herzig, i kväll, ons 10/11 KL 18:00

Temadagen riktar sig till alla elever på ridskolan. Linus tar med en av sina egna tävlingshästar som han kommer rida under kvällen. Linus är en väldigt duktig ryttare som har mycket att dela med sig av och som är väldigt lätt att bli inspirerad av.

Anmälan via Horsemanager(föräldrar och syskon får också anmäla sig).

Vi hoppas på fullsatt läktare, varmt välkomna!



Information till alla som ska hjälpa till på SPC i helgen

Uncategorised Posted on 2021-11-10 13:13:27

Hej på er! I helgen är det äntligen dags för Skultorp Pony Cup 2021. Jag hoppas att ni ser fram emot helgen lika mycket som jag gör.

😃

Till dig som ska vara funktionär- Först och främst stort tack för att du bidrar med din tid. Tillsammans hjälps vi åt. Det har varit ett stort tryck på tävlingen och vi kommer att ha över 500 starter under helgen. Det känns därför tryggt att vi är många funktionärer på plats.

🙂

Bifogat finner du funktionärsschema, som även gått ut via mail, där du ser position samt vilken tid du ska vara på plats.

Arbetspasset börjar med en funktionärssamling där ni får den information ni behöver inför er uppgift. Om du vill läsa mer om vad din position innebär redan nu kan ni göra det via nedan länk:https://www.skultorpsrs.se/…/Attvarafunktionarvidhoppt…/

Tider för samling:

Fredag 16.00

Lördag och Söndag FM 07.00

Lördag och Söndag EM 13.30

Vi har tyvärr svårt att ge några definitiva sluttider för er som har EM/kvällspass. Vi tror dock att alla tre dagar slutar cirka 21.00. Det är förhoppningsvis slut tidigare men innan man åker hem ska morgondagens klasser förberedas. Banan ska byggas om, anläggningen ska städas och fixas så att allt är förberett inför nästa dag.

Söndagens funktionärer hjälps efter sista start istället åt att plocka ihop, bära bort hinder samt städa anläggningen innan hemfärd.

Under dagen bjuder SRS på fika och lunch till alla sina funktionärer i cafeterian. Blir du mer hungrig finns det självklart försäljning av både mat och fika i Cafeterian som har öppet hela dagen. Tävlingsplatsen är på Grevagårdens hästsportcenter. När ni svänger av väg 26 vid Grevagårdens rastplats kör ni ned för backen mot Jutagården- i slutet av backen tar ni vänster och följer vägen tills ni kommer till en stor parkering. Vi möter er där så att ni hittar rätt till samlingen som kommer att äga rum på ovanvåningen av caféterian i konferensrummet. Adress: Grevagården 1, Sjogerstad, 541 93 Skövde

Återkom om ni har några funderingar. Jag ser fram emot en rolig tävlingshelg tillsammans med er

🙂

/ Elin Andersson och tävlingskommittén