Nu är sommaren här och terminen på ridskolan är över. Vi ridlärare, Fanny, Frida, Johanna, Madelene och Meya, vill tacka alla elever för en helt underbar termin. Tack för att ni är med och bidrar till god stämning och härliga ögonblick vecka efter vecka och att vi tillsammans med våra fantastiska hästar kan få uppleva dessa magiska ridstunder tillsammans. #Hästärbäst 🙂

I skrivandes stund har redan arbetet med den nya terminen i höst startat. Jag och Frida arbetar för fullt och det mesta verkar bli sig likt. Det är några få som valt att säga upp sin plats (skulle gjorts senast 30/5) och några har valt att maila nya önskemål gällande grupp eller dag.

Skulle du ha missat att säga upp din plats eller att du har några nya önskemål gällande din ridning så tveka inte att höra av dig, ju tidigare desto lättare för oss att hitta en lösning. Säger man upp sin plats senare i sommar är det 4 ridgångers uppsägning.

Under sommaren kommer vi lägga upp den nya terminen i horsemanager och hör du inget från oss rider du kvar som vanligt i samma grupp, på samma dag och tid. 
När du får mail från horsemanager att du är tillagd i en grupp har du 10 dagar på dig att gå in och välja ifall du vill dela upp din faktura, i annat fall skapas en faktura på hela terminsbeloppet. 

Slutligen vill vi önska er alla en fantastisk sommar och hälsa er varmt välkomna tillbaka i höst, hoppas ni vill vara med oss ytterligare en termin. Varma hälsningar Jutagårdens Ridskola