Först ut som gästbloggare är Elin Andersson. Hon är lagledare för div II hoppning ponny och kommer att berätta om deras första omgång i Hoppallsvenskan.

.

Hej! Igår var vi iväg på allsvenskan division 2 i hoppning för ponny. Vi hade anmält ett lag som skulle bestå av 4 ekipage. I laget denna omgång red: Caroline Horschelmann Prytz, Madelene Ingerhage, Emil Almgren och Benita Forsberg. Felicia Henåker och Michaela Sjölin var också med och tävlade för Skultorp, individuellt.

Dagen började med avfärd från Jutagården strax efter sju, vi var på plats i Vartofta klockan åtta ungefär. Då anmälde vi oss och sen gick vi banan. Vi hade tur med vädret och tävlingen kunde vara utomhus. I förklassen som gick i LD + 5 gjorde alla bra ifrån sig och alla var överens om att det kändes som en bra start inför lagklassen. Caroline kom tvåa i förklassen på sin ponny Julius.

I lagklassen som gick i LC slutade laget på 12 fel i grundomgången och slutade på en tolfte plats. Trots att det inte blev någon placering för laget var alla nöjda över resultatet. Det är tuff konkurrens och alla gjorde sitt bästa. Vi hade en riktigt rolig dag med många fina ritter. Även i lagklassen fick Skultorps ekipage visa sig på prisutdelning, Caroline kom i denna klass på en 4e plats och Felicia på ridskoleponnyn Lord- River kom på en 8e plats. Det är roligt att vi har en så bra stämning i vår röd-svarta klubb. Vi uppmuntrar varandra både hästar och ryttare hur det än går på tävlingen, det viktigaste är ju faktiskt att vi har roligt när vi är iväg! /Elin

Elin har bifogat några foton som togs under dagen. Fotograf är Caroline Hoerschelmann Prytz och Camilla Eriksson.