I och med att SRS firar 50 år har klubben eftersökt minnen genom åren tillsammans med SRS.

Det har kommit in några hälsningar från medlemmar som publicerats på SRS:s Facebook. Kolla gärna där! Härliga berättelser och roliga kort! 😍

Har du själv ett minne så är det bara att hör av sig till ordförande Kalindi Jarven på kalindij69@gmail.com

Så med tanke på det… tänkte jag att det var dags för mig och Frida att ta oss tillbaka i tiden och minnas våra år med SRS. De flesta av er har kanske koll på att Frida köpte Jutagården 2006 och att vi båda sedan dess varit en självklar del av SRS. Något som ni kanske inte vet är att vi faktiskt var SRS:are långt innan det. Och det är just det som det här inlägget handlar om. Som små, jag var 2 och Frida 4 år, höll vi till i ett stall i Lanna, Varola hos vår mamma, Inger Nilssons kompis Gunilla Af Kleen som också var vän med Ylva Loven Swärd. Gunilla hade en liten ridskola för grannbarnen i varola-trakten som fungerade som en liten filial till Jutagården och Skultorps Ryttarsällskap. Det gjorde att vi som ni säkert förstår tidigt i livet präglades till att bli röd-svarta ända in i själen❤️🖤😉. Som ni ser på korten var klädseln röd, hjälmskyddet röd-svart och SRS-loggan med överallt. 😊

I olika perioder red både jag och Frida även på Jutagården och för Ylva där vi fick äran att rida legender som Roan Rocket, Magaluff, Kung Oskar och Volice. Något som man idag är glad för… att man faktiskt fått uppleva dessa hästar som så många pratar om. Hästar som förenar oss människor i olika decennier. 😍🐴

Faktiskt en till bild från Jutagården. Här när Jag och Frida rider lektion för Ylva. Man undrar om det redan då fanns ”Stallassistenter”. De som står bredvid hästarnas har verkligen den ”looken”. 😊