Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

SA-aktivitet

Ridskola Posted on 2011-10-25 21:19:51

På lovet får alla stallassistenter vara i stallet med oss hur mycket ni vill. Det brukar bli många trevliga dagar tillsammans och vi hoppas på bra väder så vi kan rida ut en del också.

På torsdag v.44 kommer det vara en SA-dag med ridning och annat kul. En utbildningsdag för dig som är stallassistent. De som vill får sova över på jutagården mellan torsdag och fredag. Mer info hittar du i stallet. Varje SA har en inbjudan som ligger och väntar på dig i stallet. smiley



Teorivecka

Ridskola Posted on 2011-10-25 21:16:08

Vecka 46 kommer vi ha teorivecka för alla ridgrupper på ridskolan. Det innebär att all ordinarie ridning byts ut mot teori. Under den veckan kommer det erbjudas olika sorters teori och hur många dagar man väljer att gå på är upp till varje elev.

Vi hoppas att vi blir många på våra teoridagar och att ni elever med familj ser teorin som en chans att få utökad kunskap inom ämnet häst.

Läs mer om teoriveckan här:

Anmäl dig via mail fanny@jutagardnesstuteri.se eller i pärmen i stallet.

Hoppas vi ses, Välkomna!



Ridlägerdags

Ridskola Posted on 2011-10-25 21:14:07

Nu är all planering äntligen klar inför julens läger. Vi kommer att ha ett läger och en kurs.

Kursen är en tvådagars dagkurs den 28-29 december för ryttare med egen häst eller ponny.Inriktining blir på träning mot tävling.

Mer info om julkursen här:

.

Julridlägret blir ett tredagars övernattningsläger den 3-5 januari. Här får både ryttare som rider lektionshäst/ponny och ryttare med egen häst/ponny anmäla sig. Nivån blir blandad. Allt ifrån nybörjare till tävlingsryttare brukar anmälan sig och våra små ridgrupper gör att vi kan tillgodose allas behov.

Mer info om julridlägret här:

Då det brukar vara populärt att gå på ridläger hos oss och att platserna snabbt blir bokade har vi satt 1/11 som första anmälningsdag. Detta för att alla ska få samma chans att anmäla sig på sin favorithäst. I samband med anmälan skall en anmälningsavgift på 1000:- betalas in på vårt PG 887261-6. När anmälan och anmälningsavgiften är oss tillhanda blir du uppskriven på den häst som finns ledig av dem du önskat. Anmälan gör du antingen via hemsidan eller via lapp i stallet.

Varmt välkomna!