Nu är all planering äntligen klar inför julens läger. Vi kommer att ha ett läger och en kurs.

Kursen är en tvådagars dagkurs den 28-29 december för ryttare med egen häst eller ponny.Inriktining blir på träning mot tävling.

Mer info om julkursen här:

.

Julridlägret blir ett tredagars övernattningsläger den 3-5 januari. Här får både ryttare som rider lektionshäst/ponny och ryttare med egen häst/ponny anmäla sig. Nivån blir blandad. Allt ifrån nybörjare till tävlingsryttare brukar anmälan sig och våra små ridgrupper gör att vi kan tillgodose allas behov.

Mer info om julridlägret här:

Då det brukar vara populärt att gå på ridläger hos oss och att platserna snabbt blir bokade har vi satt 1/11 som första anmälningsdag. Detta för att alla ska få samma chans att anmäla sig på sin favorithäst. I samband med anmälan skall en anmälningsavgift på 1000:- betalas in på vårt PG 887261-6. När anmälan och anmälningsavgiften är oss tillhanda blir du uppskriven på den häst som finns ledig av dem du önskat. Anmälan gör du antingen via hemsidan eller via lapp i stallet.

Varmt välkomna!