Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

SRS har fixardag 15/4

Ridskola Posted on 2012-04-13 16:12:25

Klubben har en fixardag på Jutagården söndag den 15/4. Du har väl koll på ditt funktionärsuppdrag. Se funktionärsschemat på www.skultorpsrs.se . Alla klubbens medlemmar är uppskrivna på en fixardag eller en halv tävlingsdag/år.

Det är mycket som ska göras så föreningen hoppas på att det är många som kommer. /Anläggningskommittén



Fix på Jutagården

Ridskola Posted on 2012-04-13 16:09:54

Arbetet på Jutagården består av en hel del fix. Ibland stora projekt och ibland mindre. Här kommer lite bilder från vad vi fixat med de senaste dagarna.

Vi har gjort i ordning ridhusharven. Tvättat och bytt delar som blivit slitna.

Gamla delar:

Nya delar:

Storleksordning, de har visst slitits en del, vissa mer än andra:

Tänkt att det slits så mycket på mindre än ett år.

.

.

Vi har putsat skorna. Eller rättare sagt Frida putsade mina skor för att hon tyckte att det var på tiden: Jag förstår nu varförsmiley

Före:

Lite skillnad:

.

.

Vi håller på och installerar bevattningssystem på ridbanan. Drar slang och installerar spridare.

Johan har väl snart kommit halvvägs. När det blir klart så kommer dammiga ridbanor förhoppningsvis vara ett minne blott.

.

.

Anders Vestberg, pappa till eleven Elicia har varit här och hjälpt oss att gräva och grusa upp diket vid ridbanan så att vattnet lättare skall rinna bort.

Vi har gjort i ordning alla borthinkar och uppdaterat med nya till våra nykomlingar. Nu skall alla hinkar vara uppmärkta och kompletta med alla sorters borstar.



Rapport från klädbytardagen

Ridskola Posted on 2012-04-13 15:16:39

I samband med Påskacupen anordnade SRS en klädbytardag. Jag har nu fått en rapport från Martina Hille-Engvall som tillsammans med Theresia Persson ansvarade för klädbytardagen. Hon meddelar att dagen blev mycket lyckad och att många fynd gjordes. Det var väldigt mycket folk som lämnade in saker till försäljning. Totalt såldes det grejer för 3000:-. SRS behöll 10 % av det = 300:-.

Här ser ni bilder från insamlingsdagen:

Här ser ni en bild från försäljningsdagen. Naturligtvis så är det Frida Hansson som fastnat på bild när hon shoppar loss.smiley

Bra initiativ Martina och Theresia!!! Ni har fått mycket beröm och jag har hört flera som gärna vill ha en favorit i repris.smiley