Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Ridskolestart

Ridskola Posted on 2014-01-06 13:27:29

Nu är det slut på ledigheten och imorgon har det blivit dags för ridskolestart. Det ska bli jättekul att dra igång allt igen och även fast ledigheten har varit lång och ljuvlig med mycket ledighet och många roliga händelser ska det bli härligt att starta upp vardagen igen.
Jag älskar mitt jobb och jag får nästan en tår i ögat när jag tänker på dem som våndas över att gå tillbaka till arbetet imorgon. Lucky me! smileyImorgon börjar det!



Projekt “Egen häst” avklarat för den här gången

Ridskola Posted on 2014-01-06 13:26:32

Nu är jullovet över för den här gången och vårt nya påhitt att låta eleverna prova på hur det är att ha egen häst under lovet blev succé. Många hästar har verkligen blivit bortskämna under den här tiden med mängder av pyssel, kärlek och förstklassig skötsel. De har fått extra julfint vid sin box/spilta med julpynt och extra ombonad sovplats. De har fått julgodis var eviga dag av en speciell person som kommit ut till just till den hästen, bara för deras skull. Tänk er själva… vem skulle inte känna sig utvald och speciell. Som om inte det vore nog så har deras utrustning blivit välputsad, pälsen välryktad och några har till och med fått svansen julbadad och manen nyklippt. De har blivit ridna i ridhus, på ridbana och dessutom fått komma ut på flertalet mysiga uteritter. Omväxling förnöjer och jag är övertygad om att dessa hästar mått som prinsar och prinsessor. Det är väl bara en sak som är lite tråkigt….jag tycker lite synd om dom hästarna som inte blev bokade. smiley Ha ha! Men som tur är vet dem inte vad dem gick miste om.

Jutagården vill verkligen tacka alla er som tillbringat lovet på Jutagården. Ni har gjort ett superjobb med att ta hand om våra hästar. Vi hade aldrig vågat hoppats på att det skulle bli så här lyckat. Flitens lampa har verkligen lyst och det är många timmar nedlaga med att sköta om dessa guldklimpar. Vi är imponerade. Tummen upp och kärlek till er! Ni har gett våra hästar ett superroligt jullov!smiley



Nytt år = Nytt medlemskap

Ridskola Posted on 2014-01-06 12:54:58

Nu är det 2014 och det har blivit dags att betala in medlemsavgiften.

Alla elever som rider på lektion har fått en faktura på detta i sitt brev som delades ut innan juluppehållet. Är ni fler i familjen som vill bli medlemmar är det bara att lägga till detta. Var noga med att skriva namn och personnummer (10 siffror) vid inbetalningen så vi vet vem/vilka det gäller.

Till er andra som inte fått någon faktura men gärna vill bli medlemmar i Skultorps Ryttarsällskap är det bara att betala in medlemsavgiften på SRS:s postgiro 887261-6. Skriv namn och personnummer (10 siffror) så vi vet vem det gäller.
Junior 250:-
Senior 325:-

OBS: Du som vill lösa licens för klubben måste vara medlem.

Välkomna till ett nytt år med Skultorps Ryttarsällskapsmiley



Tävlingsmöte

Ridskola Posted on 2014-01-06 12:36:49

Den 12 januari kl 16.00 bjuder tävlingskommittén in till ett tävlingsmöte för alla tävlingsintresserade i klubben (från lokal och uppåt).

Läs inbjudan här:

Jag har sett på TDB att några redan löst licens för 2014. smiley Härligt. Hoppas vi blir ett minst lika härligt gäng i år.