Nu är jullovet över för den här gången och vårt nya påhitt att låta eleverna prova på hur det är att ha egen häst under lovet blev succé. Många hästar har verkligen blivit bortskämna under den här tiden med mängder av pyssel, kärlek och förstklassig skötsel. De har fått extra julfint vid sin box/spilta med julpynt och extra ombonad sovplats. De har fått julgodis var eviga dag av en speciell person som kommit ut till just till den hästen, bara för deras skull. Tänk er själva… vem skulle inte känna sig utvald och speciell. Som om inte det vore nog så har deras utrustning blivit välputsad, pälsen välryktad och några har till och med fått svansen julbadad och manen nyklippt. De har blivit ridna i ridhus, på ridbana och dessutom fått komma ut på flertalet mysiga uteritter. Omväxling förnöjer och jag är övertygad om att dessa hästar mått som prinsar och prinsessor. Det är väl bara en sak som är lite tråkigt….jag tycker lite synd om dom hästarna som inte blev bokade. smiley Ha ha! Men som tur är vet dem inte vad dem gick miste om.

Jutagården vill verkligen tacka alla er som tillbringat lovet på Jutagården. Ni har gjort ett superjobb med att ta hand om våra hästar. Vi hade aldrig vågat hoppats på att det skulle bli så här lyckat. Flitens lampa har verkligen lyst och det är många timmar nedlaga med att sköta om dessa guldklimpar. Vi är imponerade. Tummen upp och kärlek till er! Ni har gett våra hästar ett superroligt jullov!smiley