Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Frida & Fanny är iväg på meeting

Ridskola Posted on 2014-05-29 23:29:59

I skrivandes stund är Fanny & Frida iväg på dressyr meeting i Borås. Vi kom igår och ska vara här till och med lördag. Vi har med oss våra familjer och hästarna Lets Dance, Lakris och Confidence. Hemma på gården finns Jane och Åsa som tar hand om allt när vi är borta.
Vi har det toppen och efter första dagen har Lakris varit i topp med två fina placeringar. Mer information kommer senare.



Tävling i helgen

Ridskola Posted on 2014-05-29 23:23:57

Du missar väl inte att Skultorps Ryttarsällskap hsr en lokal dressyrtävling på söndag 1/6.
Startlistor och information om tävlingen finns på Skultorps hemsida www.skultorpsrs.se.
Det finns många hemmaryttare att komma och titta på.

Du håller väl koll på ditt medlemsuppdrag? Några av klubbens medlemmar står uppskrivna att hjälpa till på fixardagen inför tävlingen på lördag eller som funktionär under söndagens tävling. Det är många starter så vi håller på från 8 på morgonen till 20 på kvällen. Se på klubbens hemsida om du ska hjälpa till. Funktionärsschemat där du kan se vilket uppdrag du fått finns även här:

(Finns även på klubbens hemsida.)

Varmt välkomna till vad vi hoppas ska bli en riktigt rolig tävlingshelg hälsningar SRS:s tävlingskommitte



Rapport från gotacupen omg 2

Ridskola Posted on 2014-05-29 23:00:08

Här kommer en rapport från våra duktiga lagledare Anna o Anki. (Tack för att ni delar med er av er tävlingdag här på bloggen 🙂
.
Söndag 25/5 var det 2:a omgången Gota-ponnyhoppning och SRS åkte i väg med tot 13 ekipage till Tibro: Lina Ekstrand, Louisa Kjernald, Linn Claesson, Tilde Sjökvist, Linnea Karlsson, Elin Liljegren, Alice Johansson, Elsa Zabel, Julia Hellkvist, Lina Sjöqvist, Frida Jonsson och Nicole Grundström. Caroline Hoerschelmann startade förklass. Vi hade som vanligt en mycket trevlig dag tillsammans i strålande väder 🙂 Resultatmässigt klarade vi oss denna gång med minsta möjliga marginal att bli 1:a placerad lagklassen. Det var spännande fram till näst sista ritten då vi till slut fick vår 3:e felfria runda (som krävs för att placera sig)!! Men många av ekipagen som gjorde bra och fina prestationer, så vi känner oss nöjda med vår insats! 3:e och sista omgången går i Mölltorp 15/5 som då är stilbedömning, kul! Vore roligt om fler SRS-are kommer och hejar på oss. Vi har planerat att äta pizza efteråt på kvällen och självklart är alla välkomna att hänga på 🙂 Anna & Anki

.