Här kommer en rapport från våra duktiga lagledare Anna o Anki. (Tack för att ni delar med er av er tävlingdag här på bloggen 🙂
.
Söndag 25/5 var det 2:a omgången Gota-ponnyhoppning och SRS åkte i väg med tot 13 ekipage till Tibro: Lina Ekstrand, Louisa Kjernald, Linn Claesson, Tilde Sjökvist, Linnea Karlsson, Elin Liljegren, Alice Johansson, Elsa Zabel, Julia Hellkvist, Lina Sjöqvist, Frida Jonsson och Nicole Grundström. Caroline Hoerschelmann startade förklass. Vi hade som vanligt en mycket trevlig dag tillsammans i strålande väder 🙂 Resultatmässigt klarade vi oss denna gång med minsta möjliga marginal att bli 1:a placerad lagklassen. Det var spännande fram till näst sista ritten då vi till slut fick vår 3:e felfria runda (som krävs för att placera sig)!! Men många av ekipagen som gjorde bra och fina prestationer, så vi känner oss nöjda med vår insats! 3:e och sista omgången går i Mölltorp 15/5 som då är stilbedömning, kul! Vore roligt om fler SRS-are kommer och hejar på oss. Vi har planerat att äta pizza efteråt på kvällen och självklart är alla välkomna att hänga på 🙂 Anna & Anki

.