Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Käpphästhoppning

Ridskola Posted on 2015-11-17 13:41:45

Ungdomssektionen bjuder in till käpphästhoppning den 22/11 KL 14.00.

Inbjudan:

Anmälan senast 20/11 i stallet vid trappan eller till Kristina eller Julia i US. Telenr finns i inbjudan.

På Käpphästhoppningen kommer man även kunna anmäla sig till blåbärshoppningen den 6/12. Det är dom som har varit med på käpphästhoppningen som har förtur att delta i blåbärshoppningen. Mer info om blåbärshoppningen kommer inom kort.



Julmys på Jutagården

Ridskola Posted on 2015-11-17 12:19:44

På lördag den 19/12 KL 17.00 bjuder vi in personal, stallassistenter, styrelse och ungdomssektion till vårt årliga julfirande Julmys. Det är vårt sätt att försöka tacka för året som gott, sammafatta året och visa uppskattning till många av de människor som lägger ned väldigt mycket tid här ute.

Anmäl dig via Horsemanager senast 15/12. Julmyset ligger under aktiviteter.

Varmt välkomna hälsar Frida & Fanny med flera.



Patch och Solero har åkt från Jutagården

Ridskola Posted on 2015-11-17 12:16:26

Ponnyn Patch som stod hos oss under hösten har nu åkt hem till sina ägare igen. Vi tackar för tiden hon har varit här och hoppas att hon ska komma till ett bra hem så småningom. Patch är nämligen till salu. Läs mer här i annonsen som ligger på hästnet.

Igår körde jag Solero till sitt nya hem. Inte speciellt långt bort, bara några gårdar härifrån. Hon bor numera hos familjen Rannikko som även tidigare köpte ponnyn Jazmin av oss tidigare i år. De ska först ha henne på prov för att se om hon trivs och om hon fungerar som familjehäst för lite sköna uteritter, lättare pass och annat mys. Främst kommer hon vara till lillasyster Lisa Marie och mamma Kirsi. Solero har varit hos oss i 10 år och har gjort ett fantastiskt jobb på ridskolan. Vi är glada för att ha hittat ett sånt super-hem till henne. Hoppas verkligen att dom kommer trivas med varandra så att hon blir kvar där. Vill du läsa mer om Solero finns det ett tidigare blogginlägg här: