Ponnyn Patch som stod hos oss under hösten har nu åkt hem till sina ägare igen. Vi tackar för tiden hon har varit här och hoppas att hon ska komma till ett bra hem så småningom. Patch är nämligen till salu. Läs mer här i annonsen som ligger på hästnet.

Igår körde jag Solero till sitt nya hem. Inte speciellt långt bort, bara några gårdar härifrån. Hon bor numera hos familjen Rannikko som även tidigare köpte ponnyn Jazmin av oss tidigare i år. De ska först ha henne på prov för att se om hon trivs och om hon fungerar som familjehäst för lite sköna uteritter, lättare pass och annat mys. Främst kommer hon vara till lillasyster Lisa Marie och mamma Kirsi. Solero har varit hos oss i 10 år och har gjort ett fantastiskt jobb på ridskolan. Vi är glada för att ha hittat ett sånt super-hem till henne. Hoppas verkligen att dom kommer trivas med varandra så att hon blir kvar där. Vill du läsa mer om Solero finns det ett tidigare blogginlägg här: