Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

NYFIKNA OCH ENGAGERADE MEDLEMMAR SÖKES

Uncategorised Posted on 2021-03-21 20:39:29

Skultorps Ryttarsällskap är en förening där vi alltid satsar på att hjälpas åt och ha roligt tillsammans i våra engagemang. Under det senaste året har mycket av föreningens aktiviteter fått pausas pga pandemin. Mycket av aktiviteter genomförs via föreningens kommittéer, nu tar vi nya tag!

Hur vill du engagera dig? Vi söker nu fler medlemmar till klubbens samtliga kommittéer.

Vi är fyra kommittéer som jobbar tätt tillsammans med styrelsen och Jutagården för att ge våra medlemmar glädje, gemenskap och kvalite. Engagera dig i tävlings-, ridskole-, anläggnings- eller sponsorkommitte. Inga förkunskaper är nödvändiga, alla kan fylla en funktion, alla behövs!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Maila till Åsa D asa.diehm@gmail.com eller Ann H ann.hedberg@icloud.com



Nytillskottet Torpalyckans Powerboy

Uncategorised Posted on 2021-03-21 20:27:36

Nu har vi köpt nästa generation ifrån Torpalyckans Stuteri. Fina 3 åriga Powerboy.

Han gick direkt ifrån hingstvisning på Grevagården hem till oss på Jutagården. 🙂 Tack Maria Ahl och Tomas för att vi fick köpa denna skönhet. Vi ser fram emot inridning och vad framtiden har att utvisa för denna stjärna. En sak vi med största sannolikhet vet är att han kommer glädja många av våra elever framöver.

Välkommen till Jutagården Powerboy 🙂



Obell KL är såld

Uncategorised Posted on 2021-03-21 20:22:21

Idag har vår fantastiska fina och underbara Obell KL lämnat Jutagården efter nästan 10 år här. Obell är en otroligt snäll liten ponny som vi kommer sakna enormt mycket. Han har gjort ett fantastiskt jobb här på ridskolan och vi är tacksamma för den tid vi fick tillsammans med honom. Många elever har lärt sig rida på Obell, han är underbar i stallet och när det kommer till KM i dressyr har han flera vinster och placeringar att skryta med 🙂

Vi har sålt honom till en familj som bad om att få köpa honom och vi känner att det kommer bli en väldigt bra fortsättning för Obell. Han kommer från och med nu att bo på en väldigt mysig gård i Borgunda och vem vet, kanske kommer han och hans lilla ryttarinna och hälsar på oss i framtiden.

Vi önskar Obell ett stort lycka till, hoppas familjen kommer att trivas med dig & du med dom. Du är värd det bästa! Tack för alla fina år tillsammans!