Idag har vår fantastiska fina och underbara Obell KL lämnat Jutagården efter nästan 10 år här. Obell är en otroligt snäll liten ponny som vi kommer sakna enormt mycket. Han har gjort ett fantastiskt jobb här på ridskolan och vi är tacksamma för den tid vi fick tillsammans med honom. Många elever har lärt sig rida på Obell, han är underbar i stallet och när det kommer till KM i dressyr har han flera vinster och placeringar att skryta med 🙂

Vi har sålt honom till en familj som bad om att få köpa honom och vi känner att det kommer bli en väldigt bra fortsättning för Obell. Han kommer från och med nu att bo på en väldigt mysig gård i Borgunda och vem vet, kanske kommer han och hans lilla ryttarinna och hälsar på oss i framtiden.

Vi önskar Obell ett stort lycka till, hoppas familjen kommer att trivas med dig & du med dom. Du är värd det bästa! Tack för alla fina år tillsammans!