Skandinavium och Jane Svensson har väl egentligen ingen speciell koppling men jag förklarar lite senare varför dessa två fick dela inlägg. smiley

.

Denna vecka är speciell för många av oss hästtokiga. På onsdag börjar Göteborg Horse Show och fortsätter till och med söndag.

http://www.gothenburghorseshow.com/

Det är många föreställningar och bra tävlingar att titta på. Det är bland annat dubbla världscupfinaler i både hoppning och dressyr. Dessutom är det en proppfylld mässa som erbjuder shopping i världsklass. I alla fall om man snackar hästprylar. Det finns allt och lite till. Eurohorse intar Svenska mässan och många åker faktiskt dit för att enbart gå där inne. Det finns även lite uppvisningar, “miniclinics” och föreläsningar i den så kallade paddocken. Läs mer om allt som händer: http://www.eurohorse.se/ Det kostar runt 100kr att gå in på mässan. Men har du biljetter till föreställningarna ingår inträdet till mässan.

Vi (Jag, Frida, Elin och Åsa) åker ned på torsdag. Hemma är Jane och håller ställningarna.

.

______________________________________________________________________________________

.

Jane har förresten börjat jobba hos oss nu. Tidigare hade hon som ni kanske vet praktik men det har från och med nu övergått i en anställning. Välkommen till Jutagården hälsar vi Jane Svensson. Hoppas du kommer att trivas hos oss. smiley

Vi har känt Jane under väldigt många år. Hon har ridit länge, länge för oss. Även under de åren vi jobbade på Skara ridskola. På somrarna var Jane en riktig stammis på våra läger. Vissa år var hon med på flera läger. De senaste åren har hon praktiserat eller sommarjobbat på våra läger. När Jane gick på gymnasiet fortsatte hon faktiskt att rida hos oss en period. Hon åkte buss från Töreboda tur och retur för att rida sin lektion. Det säger en hel del. Jane jobbar numera 75% med stalltjänst och gårdsskötsel. Vi tycker det är toppen och trivs riktigt bra tillsammans med henne så att ha henne som arbetskamrat känns verkligen roligt!!

Jane och Mode… Känns som igår men om man börjar räkna år så var det ett litet tag sensmiley