Målsättning med Jutagårdens Ridskola är att det ska vara en ridskola med det lilla extra med hög kvalité och nöjda kunder. Många av våra elever, föräldrar och andra med anknytning till ridskolan har nu efterlyst en blogg. Vi ska genast försöka ta tag i det men ber er att ha lite överseende då både jag (Fanny) och Frida inte är några ”blogg-proffs”. Målsättningen är att skriva i bloggen så ofta som möjligt men inser att vår tid inte räcker till för att skriva varje dag J Hoppas det är ok.

I bloggen kommer vi skriva lite om vad som fyller våra dagar, vad vi tränar på i vår ridning, olika lektioner och aktiviteter. Vi kommer skriva om roliga och intressanta händelser men också tråkiga och ointressanta händelser, Ha ha! Jag har nämligen förstått att man skriver om allt mellan himmel och jord så det är väl bara att skriva, skriva, skriva!

Jag kommer att be praktikanter, gymnasieelever, anställda, besökare, ridlägerdeltagare, ridskoleelever mm att skriva något inlägg lite då och då. Detta tror jag blir ett ganska bra upplägg. Får väl se på våra läsarsiffror om det blir något som ni väljer att läsa eller inte. Om det blir flip eller flop, kanon eller kalkon. Hur som så lär vi väl märka åt vilket håll det går.

Ha det gott tills vidare.

/Fanny