Idag kunde Johan ta sig till Borås som vanligt och både byggarbetare, Emelie och Liselott kunde ta sig till Jutagården. Skönt med lite fler folk på anläggningen som kan hjälpa till. Emelie hade huvudansvaret för stallet och Liselott fick i uppgift att ringa runt till elever för att meddela att ridningen blir inställd.

Det som var dagens huvuduppgift var att få tag i någon som kunde komma och ta bort snön från ridhustaket. Problemet var bara att alla med maskinhallar, ridhus och större byggnader ville samma sak. Alla företag häromkring som tillhandahåller den tjänsten var fullbokade. Däremot ringde Frida och fick tag i en skylift eller snarare en korglift. Problemet var bara att vi nu fick göra jobbet själva. Bara att sätta igång och skotta snö från taket.

Utsikten från korgen:

Skotta, skotta, skotta.

Noak tittar på:

Han som körde hit liften meddelade att han precis varit hos militären där fyra stycken hallar rasat in. På nyheterna hör man byggnad efter byggnad vars tak inte längre håller för de tunga snömassorna. Ett problem som vi verkligen måste jobba med. Det kommer troligtvis ta hela helgen att få bort all snö. I morgon kommer Fagerberg, vår höleverantör från Korsberga. Han ska hjälpa oss med snön. Underbart med snälla och hjälpsamma människor.

Lektionerna i morgon och på lördag kommer att ske utomhus. Då gäller att klä sig varmt!