Idag är jag (Frida) sugen på att testa på bloggandet. Eftersom det är min första gång och jag är lite ovan så börjar jag med att prata om vädret. Brrr… Snö, minus 16 grader och strålande solsken. För några dar sen trodde jag att jag hade tröttnat på allt som hade med snö att göra men jag kom rätt snabbt på andra tankar. Jag älskar ju vita vackra vinterlandskap. Ljuset som snön för med sig är underbart och något som vi kan konstatera är att för varje dag som går kommer vi ett steg närmare våren.

Roligt att vädret tycks hålla i sig med tanke på att det är en dag kvar innan det blir ledighet och sportlovsvecka. Det brukar alltid innebära att det blir lite extra aktivitet i stallet. Ni vet väl att ni alla är välkomna till Jutagården även på dagtid. Packa din väska med en smarrig matsäck, be dina föräldrar att skjutsa ut dig innan jobbet och kom hit och umgås med oss och hästarna.

Aktiviteter som anordnas under sportlovet är:

Söndag: Träff för dig som vill vara med i Ungdomssektionen. Mer info i stallet.

Måndag: Temadag 1 med Att tävla teori, hoppträning och hoppclinic.

Tisdag: Rykttävling som US anordnar. Anmäl dig i stallet.

Ridningen är som vanligt även fast det är sportlov.

Det var allt för mig den här gången… på återseende! /Frida