I går, fredag hade vi ”taklagsfest” på Jutagården. Jag, Mathias, Frida, Johan, Inger, Kari, Noak, Therese, Emelie, Paulin, Veli och alla snickare mumsade godsaker och firade att hustaket är på plats. Kul! När det är fredag vill man ju alltid ha en anledning att ha det lite extra trevligt.

En annan rolig sak är att vi också kan hälsa Paulin välkommen tillbaka till Jutagården. Paulin går på Praktiska gymnasiet ihop med Emelie. Hon har under en period varit ute på lite andra praktikställen men är nu äntligen tillbaka hos oss igen. Riktigt roligt! Hon har dessutom precis klarat hästskötarexamen vilket vi vill gratulera henne till. Hästskötarexamen är ett omfattande yrkesprov där man avlägger praktiska prov i hästskötsel, ridning, longering, visning av häst vid hand samt skriftliga och muntliga prov i foderlära och hästkunskap. Bra jobbat Paulin!

En bild från sommaren 2008 på Paulin och hennes häst Hazel:

Therese hade en heldag ute på Juta och hjälpte till med diverse olika saker. Alltid roligt när hon vill spendera lite extra tid ihop med oss.

Här är vi på väg till Grevagården för att äta lunch: (Frida, Noak, Fanny, och Therese)

Noak är lika glad som vanligt:

På Grevagården är de elittävlingar i hoppning hela helgen. Passa på att åk dit och titta, bli inspirerad av bra ridning och hoppning. Det ska i alla fall jag göra. Vi hörs/Fanny