Här kommer några bilder från dagen. Det har varit kallt men väldigt fint ute idag.

Huset börjar verkligen ta form:

Mira ute i snön. Kortet taget innifrån Frida & Johans hus.

Maggi, Prinsessan och Whatsan i hagen:Hunden Jamie (Familjen Lindskogs hund) spatserar runt på anläggningen:Tyra i sin hage:

Mathias, Noak och Indra:Indra med sin favoritleksak:Vinterbilder på omgivningen runt Jutagården:Jag och Kahlua är ute på en promenad runt hagarna:Lite oplogat på vägen 🙂

Vad det gäller biltrafiken till och från Jutagården så rekomenderar vi att man tar “grevagårdsvägen”, ned för backen till Jutagården. När man ska åka hem så är det bäst om ni åker igenom anläggningen (trots bilfritt område) och åker ut vid loriongavägen (ta höger förbi den gamla paddocken). Detta gör att vi får färre möten på den smala vägen samt att man slipper ta den branta smala backen upp när man ska hem. Den här vägen runt anläggningen är som ni ser inte att föredra smiley.