Idag, söndag, har vi haft klubbtävling i hoppning på Jutagården. En tävling för både ridskole- och privatryttare. Allt ifrån bomklass upp till LB. Dessa tävlingar är alltid lika roliga att arrangera. Att få se de allra minsta ryttarna som tävlar för första gången tillsammans med klubbens mer rutinerade tävlingsryttare är en rolig mix. Klubben kan vara stolt över sina duktiga ekipage som alla bjöd på fina rundor. Alla kämpade väl och visade upp mycket fin och bra ridning. Kul!

Klubbtävlingarna är verkligen ett tillfälle som ökar gemenskapen bland våra medlemmar. Det är alltid lika trevlig och god stämning, alla är positiva och tycker det är roligt att ta del av tävlingen. Vi vill tacka alla duktiga människor som hjälpte till som funktionärer. Utan er hade tävlingen inte gått att genomföra.

Nästa klubbtävling är vår traditionella ”Påskacup” som är en tävling bestående av en dressyrtävling och en hopptävling. Ryttaren med det bästa sammanlagda resultat vinner påskacupen. Det går bra att delta enbart i en av grenarna men då är man inte med i cupen. Dressyrtävlingen är fredagen den 2/4 och hopptävlingen dagen efter, lördagen 3/4. Se propositioner här nedan, på klubbens hemsida och i stallet. Ridskoleryttarna kan anmäla sig from sön kl 15:00.

Proposition Påskadressyr 2/4

Proposition Påskahoppet 3/4