Nu har jag och Mathias varit på en dagsutflykt till Varberg. Vi körde ner Confidence till mina gamla klasskompisar Sofia Westborg och Evelina Bromér. Han ska vara i träning i deras utbildnings- och tävlingsstall, Stallwb. Hur länge får tiden utvisa men målsättning och drömmen är att han ska matchas mot falsterbo och breeders.

Confidence, även kallad Hälge är en valack, på 177 cm, född -05 efter Cornetto, Strong Statement xx. Ägare Fanny Nilsson, Mathias Johansson och Inger Nilsson

Här kommer lite bilder från dagen:

9.30 Avresa med packning av bil och släp

På vägInte långt kvarFramme kl 13.00 med en glad och nyfiken Hälge. Han är alltid lika positiv.

13.30 Lunch med Sofia och Evelina. Det är alltid lika roligt att träffa dom. Trots att man ses så sällan är det bara att fortsätta att prata där man slutade sist. Underbart.

15.00 Ute på en promenad efter den långa resan.

16.00 Dags att säga hej då. Avsked är jobbiga. Kommer att sakna dig. Har bestämt att komma och hälsa på redan den 19 mars. Den helgen ska nämligen Jag, Mathias, Frida, Johan och Noak ned till Malmö för att gå på clinic med Kyra Kyrklund och på Hingstvisningen på Tullstorp hos Jan Brink. Vi passar ju då självklart på att åka förbi Varberg och se hur han har det i sin nya miljö.

17.00 På vägen hem fick jag med mig Mathias till Ullared. Han har aldrig varit där, mer av principsjäl tror jag. Så nu tyckte jag att det var dags för honom att ta klivet in på Gekås. Valet av tid, dag och årstid gjorde nog att upplevelsen blev ganska ok.smiley