Det känns som att det är många som fyller år just nu. Idag var det Isabellas tur som firade sin 17 års dag. Isabella går praktiska gymnasiet och har praktik hos oss två dagar i veckan. Som jag nämnt tidigare vore ju en presentation av oss alla på Jutagården på sin plats. Då slipper jag skriva om och om igen vem som är vem. Jag håller på att ta en massa kort på alla och ska inom kort lägga ut en presentation, jag lovar.

Här nedan sitter vi och fikar på födelsedagsfika som Åsa köpt med till Isabella. Underbart att vi idag kunde sitta utomhus och njuta av flera varma plusgrader… Vi jublar när vi ser snön smälta bort, måtte det gå fort så vi får vår efterlängtade VÅR.smiley

På bilden är det Noak, Frida, Åsa, Isabella och My Afzelius. My har precis avslutat en privatlektion i hoppning på Ice och passade på att stanna var på en fika.

En annan som fyller år idag är Emelie, vår andra praktikant. Hon går en annan årskurs och är ute på Jutagården onsdag-fredag. Det innebär att vi får fira ytterligare en födelsedag i morgon. Kul!