Då och då tar jag och Frida ledigt från stallet för att göra andra saker och komma bort en stund. Det är extra välbehövligt efter en sån här vinter där långa arbetsdagar bara varit förnamnet. Åsa jobbade i stallet i onsdags, torsdags och fredags så vi kunde koppla av och vara säkra på att allt stod rätt till där hemma. Hon är bäst!smiley

I onsdags hade vi en dag på stan. Jag, Noak, Frida och Mathias strosade runt i affärer, åt lunch, inhandlade lite vårkläder och hade det riktigt skönt. Indra var med på de delar hon kunde 🙂 Hon älskar att vara i stan.

I torsdags bar det av till Jönköping och Ikea. Denna gången var även Johan med då han oftast är ledig på torsdagar. Frida och Johan skulle inhandla lite till deras nya hus. Och lite vet jag inte om det blev. 5 lastvagnar och 2 kundvagnar rullade vi tillslut mot kassorna efter dagens slut. Tur att vi hade med hästsläpet så vi fick plats med alla inköp. En hellyckad dag!

I fredags var jag, Frida och Noak hos frissan. Dags att fixa vårfrillen. Vi går hos Madeleine Tillblad som driver Nya Hårstudion på Västermalm. Madde är sambo med vår farbror Hannu så det är alltid lika kul att komma till henne en stund. Noak hade också en rolig stund i frisersalongen. Det fanns många intressanta prylar där. Här har han hittat en rulle att suga lite på.