Jag älskar att ha mina hoppträningar. Så mycket att jag gärna fyller min fredagskväll med detta. I går kväll var första träningen sen jul. Roligt att det är så stort intresse att vara med och att ni ryttare med egen häst eller ponny är så sugna på extra träning. Vi brukar vanligtvis ha hoppträningen på lördagar men denna gång fick det bli en fredag. Som många säkert förstår har det varit svårt att ha hoppträning under den här vintern på grund av en rad olika anledningar. Vi har tvingats ställa in ett flertal gånger och det var nu hög tid och riktigt kul att komma igång igen.

Upplägget för de här hoppträningarna är att erbjuda SRS:s ryttare extra hoppträning. Denna träning ska fungera som ett komplement till den vanliga ridskoleträningen. Träningen är för ryttare med egen häst eller ponny, vi brukar ha träning ungefär varannan eller var tredje vecka och träningen håller på i en och en halv timma, eller tills vi är klara. Anmälan göres på lista i stallet, man anmäler sig från gång till gång. Ej fast plats.

De som deltog igår var Alva Hägg, Caroline Hoerschelmann-Prytz, Moa Nordqvist, Emma Hellkvist, Rebecca Eriksson och Benita Forsberg.

Eventuellt ny Grupp:Det har inkommit önskemål om en träningsgrupp på en något lägre nivå en den som är idag. De som är med på hoppträningarna just nu rider på LD-LB nivå. Meningen är att starta en grupp för ryttare som precis ska ut och starta sina första hopptävlingar. Clear round-LD. Hör av dig till mig om du också är intresserad av en sådan grupp.

Nästa Hoppträning:Jag ska ha en hoppträning den 28/3. Träningen är först och främst tänkt för dom som ska rida i Gota-laget ponny. Men det finns ett antal platser kvar så vi välkomnar även andra till träningen (häst och ponny). Jag ska ha tre grupper den dagen. En kl 10, en kl 12.30 och en kl 14. Anmäl om du är intresserad av att vara med.