En helg med tema häst står på schemat. Idag, fredag hade vi planerat in ett besök hos Stall WB i Varberg för att hälsa på Hälge. I morgon ska vi se på hingstvisning hos Jan Brink på hans anläggning Tullstorp och på söndag har vi biljetter till Kyra Kyrklunds Clinic i Helsingborg. Kan det bli mycket bättre?

Fredag

Med på resan är Jag, Mathias, Frida, Johan och Noak. Med en fullpackad bil startade vi i morse och första anhalt blev Varberg. Jag fick äntligen, efter en och en halv vecka klappa på min kära häst igen. Skönt att se att Hälge trivs bra i sin nya miljö. De tar hand om honom på ett förstklassigt sätt. Han var super fin, nyklippt, blank och riktigt välskött. Underbart. När Sofia red honom såg han inte sämre ut. Det här blir nog toppen.

Evelina och Hälge:

Noak vill också hälsa och klappa:Sofia och Hälge:

Vi lämnar Varberg och åker vidare mot Malmö där vi ska bo under vår ”skåne-vistelse”. Vi har sån tur att Johans bror Paul med familj bor där. Hemma under helgen är Pauls fru Ann-Sofie och son Wendel som välkomnande tar emot oss. Roligt för Noak att få träffa sin kusin som bara är några månader äldre

Mys-pys och sovstund i vagnen: Malmö bjuder på en rad underbara ögonblick som går i vårens tecken. Ingen snö så långt ögat kan nå och blommor som tittar fram i rabatterna.