Lördag

Idag åkte vi för att titta på hingstvisning hos dressyrryttaren Jan Brink. Jan bor på gården Tullstorp som ligger strax utanför Hässleholm. Tullstorp är en mycket vackert belägen hästgård med exklusiva stallar, ridhus, ridbanor och andra kringliggande byggnader. Det är verkligen en upplevelse att ha varit där och hela anläggningen andas lyx.

Hingstvisningen idag lockade massvis med folk och vi fick självklart se riktigt fina hästar. Hingstar som visades under dagen var Bellagio, Saigon, JJ RayBan, Santiago, Flash DancerI.M, Hohenstaufen II, Okeanos, Chirlon och så klart Briar. De som red på uppvisningen var Minna Telde och Jan Brink.

Frida fastnade för JJ RayBan och bokade faktiskt in sig på honom. Hon funderar på att betäcka Maggi med honom. RayBan är en ung hingst, endast 4 år. Han är en högställd, ädel och långlinjerad hingst med uttrycksfullt huvud som förhoppningsvis kan komplettera Maggi bra. RayBan blev bästa 3 åriga gångartshäst 2009 och Bruksprovssegrare i dressyr 2010. Läs mer om honom på Tullstorps hemsida: http://www.tullstorp.nu/jjrayban.asp