Söndag

Nu är det dags för sista dagen på vår lilla weekend. Idag ska vi packa bilen och åka mot Helsingborg där clinic med Kyra Kyrklund väntar. Både jag och Frida har varit på hennes clinics förut men kan inte motstå att gå och lyssna på henne igen. Hon är ju helt suverän både som ryttare, tränare och pedagog. Det var en lång stund i ridhuset från kl 10.00-16.30 men det var intressant från början till slut. Vi fick se väldigt varierande ekipage med ryttare och hästar på olika nivåer. Kyra jobbade och fokuserade på olika saker men det mesta handlade och kom alltid tillbaka till grundridning och sits. Vi tar med oss inspiration, kunskap och bra tips från Kyra. Både jag och Frida är riktigt motiverade att både rida och ha lektioner så fort vi kommer hem. Kul.

Roligt att se fina hästar och bra ridning:Tur att vi kom i god tid innan det började så vi fick bra platser. Många fick faktiskt stå.Att anteckna är viktigt:Kyra sitter mer än gärna upp och visar:

Vill du läsa mer om clinicen har Hippson skrivit en bra artikel med många bra referat och roliga inlägg från dagen. http://www.hippson.se/cldoc/83590.htm