Ständigt på nya äventyr… Idag ställde vi klockan på 05.30 (egentligen 04.30 med tanke på att man just idag ställde om klockan.) Dags att sätta sig i bilen och köra till Göteborg. Billdals Ridklubb och regional ponnyhoppning väntar. Vi ska ju som ni förstår inte tävla utan är där i ett helt annat ärende. Vi ska försöka avlägga en examen… Stildomare är tanken!

Som ryttare, instruktör och hästmänniska pågår ständigt arbetet mot att utvecklas och blir bättre. Alla har alltid något att lära och jag tror att en bredd i utbildningen ger en mångsidighet som alltid är väldigt användbart. Det är viktigt att låta sig bli inspirerad, motiverad och engagerad på olika sätt i ämnet häst. Jag och Frida försöker i största möjligaste mån att avsätta tid för vidareutbildning och kontinuerlig fortbildning. Clinics, träningar och kurser är saker som vi gärna deltar på.

Under hösten 2009 har Jag och Frida genomgått en kurs för att bli stildomare i hoppning , idag var det dags för slutprovet. Examen på Billdals ridklubb. Vi båda klarade oss. Nu kan vi lägga till stildomare på Cv:t. Kul!