Idag var Jag, Frida och Noak iväg på dressyrträning. Frida skulle rida för Eva-Karin Oskarsson på Apelås Gård i Husaby, Götene. Hon var inbjuden av nystartade Husaby Hästklinik som höll i träningen. Eva-Karin är A-tränare i dressyr, EM-, VM- och OS-ryttare.

Anläggningen:

Apelås Gård är en fin nybyggd anläggning utanför Götene. Petra Wirtberg driver anläggningen tillsammans med sin man. Husaby Hästklinik hyr in sig hos dom.

www.apelasgard.se

www.husabyhastklinik.se

Frida och Fellini:

När vi kom hem från Götene så kom kompisen Frida Frisk inrullande på gården. Hon och hästen Zima ska bo här till söndag. Många känner säkert igen Frida, hon är 22 år gammal och är från Göteborg. Hon praktiserade hos oss för 2-3 år sen under en längre period. Dessutom så jobbade hon hos oss under en sommar med ridläger och annat. Även då var hennes häst med och hon bodde här på gården. Kul att hon är tillbaka även fast det bara är för några dagar den här gången.