Den 14-22 april var hela vår familj iväg på en veckas semester till Gran Canaria. Mamma fyllde 50 så det fick bli den perfekta anledningen för alla att ta lite ledigt.

Med på resan var följande:

Mathias, Fanny, Inger, Kari, Johan, Frida och Noak samt Johans bror Paul med sambon Ann-Sofie och deras två barn Wendel och Edward (Noaks kusiner).

Vi hade det verkligen precis så bra som man ska ha det när man är på semester. Vi bodde fint, åt och drack gott, hade toppenbra väder, gjorde roliga saker, solade, badade och fram för allt NJÖT i massor!

Här är några härliga semesterkort:

Och den stora frågan… Kom vi hem? Ja det gjorde vi, bara ett halvt dygn senare. Andra hade det betydligt värre om man säger så. Faktum är att man nästan hoppades på att få vara kvar ett par dagar till. Varför stressa hem… när man har det så bra… dessutom hade vi världens bästa hjälp där hemma som tog hand om allt på ett föredömligt sätt. Hur som helst gick planet som planerat om än ett par timmar senare. Och hem kom vi även om vi först fick landa i Oslo för att ta buss därifrån till Landvetter. Lite småsegt sådär men som sagt med tanke på omständigheterna och att man hört ena skräckhistorien efter den andra om folk som fått vara kvar i flera dagar, bott på flygplatser, rest runt i hela Europa eller fått ta bussen hem ända från Madrid så känns Oslo rätt lindrigt. Och tacka vet jag Charter när det händer sånt här… de ordnar och tänker på allt.

Grattis mamma än en gång! Vi tycker så himla mycket om dig.smiley

Semestern var alltså enorm. Tack till er där hemma, Åsa, Elin och Therese som ställde upp så vi kunde genomföra det här. Ni är bäst! Pussar och kramar till er!