Lördagen den 8 maj bar det av mot Tibro och andra omgången av Gotacupen i hoppning för ponny. Jag (Fanny) var ledig och passade därför på att åka med Skultorpsryttarna ut på lagtävling. Jag brukar alltid försöka hinna med ett par tillfällen under året. Det är alltid kul att se hur det går för SRS-ekipagen ute på tävlingsbanorna. Många ryttare är ju dessutom mina elever och det känns som en bra uppföljning av träningen att se hur allt sitter i på tävling. Just den här dagen är det 7 stycken som representerar Skultorps Ryttarsällskap varav 5 stycken tränar för mig. Dessa 5 följer man ju naturligtvis lite extra även fast jag så klart kollar och hejar på alla 7.

Denna dag var kanske inte den finaste dagen vädermässigt men om jag ska vara helt ärlig så märktes det knappt att man både blev kall och blöt. Anledningen till det måste varit att det hela tiden fanns något roligt att göra, någon trevlig att prata med och någon duktig att titta på.smiley

Jag åkte med Felicia Henåker och hennes familj. De skulle nämligen ut på sin första tävling och var i behov av lite extra stöttning. Felicia är stallassistent och har ingen egen häst så därför har hon fått låna ponnyn Svend av oss.

När vi kom fram till Tibro så hade de arrangerat parkeringen så att man fick stå lagvis. Detta är ett trevligt upplägg som faktiskt har blivit allt vanligare på tävlingsplatser som arrangerar lagtävlingar. Det var verkligen mysigt när alla från Skultorp hamnade på samma plats. Alla kunde lätt prata med alla och det blev en härlig gemenskap bland ryttare, hästskötare, familj och vänner.

Här står följande transporter: Familjen Lindskog med Tubbe , Familjen Hägg med Tuff Turbo, Familjen Forsberg med Golden Gate, Familjen Henåker med Svend, Familjen Engström med Paolo och Familjen Almgren med Chempion. Julia Nyman var även med på tävlingen men hon samåkte med en annan ryttare från en annan klubb så hon hamnade tyvärr en bit bort.

Följande ryttare som representerade SRS: (bilder på dem här nedan)

Amanda Karlsson Lindskog – Tubbe

Felicia Henåker – Svend

Hugo Hägg – Tuff Turbo

Benita Forsberg – Golden Gate

Josefine Bengtsson – Chempion

Emma Engström – Paolo

Julia Nyman- Denice Gray

I laget denna omgång red Amanda, Felicia, Hugo och Benita. Lagledare är Mikael Thorsell.

Resultat:

Alla ryttare var riktigt duktiga under dagen och bjöd på flertalet fina ritter.

Här kommer bilder på dem som placerade sig:

Amanda Karlsson Lindskog – Tubbe placerade sig på en tredje plats i kategori B

Josefine Bengtsson –Chempion placerade sig på en fjärde plats i kategori C

Benita Forsberg – Golden Gate plaverade sig på en tredje plats i kategori D

Laget kom totalt på andra plats med 0 fel på hinder. Bra jobbat! Håller tummarna inför sista omgången som går hemma på Jutagården den 30 maj!

Till alla som läser detta, kom och umgås och heja fram alla duktiga skultorpsekipage!!!

.

Vill du ser fler bilder från tävlingsdagen kan du spana in vår bildsida http://bilder.jutagardensstuteri.se