Här kommer en liten hälsning från före detta ridskolehästen Tuffe Viktor.

För ett par år sen sålde vi en mörkbrun C-ponny som hette Tuffe Viktor. Tuffe gladde många på ridskolan genom att vara en snäll och stadig ponny som det gick att göra allt med. Han var ute och tävlade med ett par ridskoleryttare i Div III hoppning och dressyr. Men efter ett tag så tyckte inte Tuffe om livet som ridskoleponny. Han tyckte det var för mycket barn, liv och rörelse och hästarna i hagen kom han inte alls överens med. Vi beslöt oss därför för att försöka hitta ett annat hem till Tuffe Viktor. Vi la ut en annons och han såldes direkt till den första som kom och tittade på honom. Vilken hade inte velat ha Tuffe Viktor? Den perfekta allroundhästen som gick att göra lite av varje med.

.

Familjen Ekstrand som köpte honom har nyligen skickat en hälsning:

Hej ! Jo han är allt kvar. Nu mera tränar han dressyr 1 gång varannan vecka och hoppning varannan vecka . Tävlar både i hopp och dressyr med skapliga resultat. Går på drygt 60% i dressyr och går utan större bekymmer runt 80 banor. Har blivit en glad och pigg ponny som går med en nordsvensk som jag rider på . Elin rider oftast 6 ggr per vecka så han är väl motionerad och riktigt fint musklad. Tuffe trivs nog ganska bra med livet om man ska titta på hur han ser ut . Han blir nog kvar ett par år till innan han är för liten . Mvh Åsa och Elin.