I söndags anordnade Skultorps Ryttarsällskap tredje och sista omgången av Gotacupen i hoppning för ponny. Många ryttare tävlade för Skultorp varav några red på ridskoleponny.

Jazmin, Svend och Lord-river tävlades av ridskoleryttarna Benita Forsberg, Felicia Henåker och Sara Thorsell. Svend och Lord- River ingick även i Skultorps lag.

Ovan ser ni Benita Forsberg och Jazmin

Ovan ser ni Felicia Henåker och Svend

.

Här nedan ser ni alla ekipage som var med och tävlade för Skultorps Ryttarsällskap (alla ryttare tränar för mig eller Frida)smiley

Hugo Hägg – Tuff Turbo, Amanda Karlsson Lindskog- Tubbe, Emma Engström – Palo, Clara Karlsson- Lindskog- Natan, Josefine Bengtsson – Chempion, Emma Hellkvist – Golden Gate, Frida Kull Karlen – Iris, Felicia Henåker- Svend, Benita Forsberg – Jazmin,Sara Thorsell – Lord-River

.

I laget denna omgång red

Hugo Hägg, Felicia Henåker, Amanda Karlsson-Lindskog och Sara Thorsell.

Laget kom totalt 5:a idag, precis utanför placering. Laget slutade på 0 fel vilket är en väldigt bra insats av en grönt och oerfaret lag som är precis i början av sin tävlingskarriär.

.

De som placerade sig individuellt denna dag var Amanda på Tubbe, Josefine på Chempion och Emma Hellkvist på Golden. Skultorpsryttarna visade upp många fina och felfria rundor men Emma Hellkvists insats idag var något alldeles extra. Hon gjorde så att många satt helt förstummade på läktaren. Emma tävlade för första gången på lokal tävling och det visade sig att det gömde sig en riktig tävlingsmänniska i henne. Hon gick in stenhårt för sin tävlingsdebut och satsade verkligen allt. Hon red som aldrig förr och hästen såg finare och piggare ut än någonsin. I första klassen vann hon och i andra klassen kom hon 3:a. Vilken duktig tjej!Här ser ni henne på väg in till prisutdelning. Grattis till 1:a och 3:e platsen Emma!