Tiden går fort när man har roligt heter det ju…smiley Det stämmer verkligen. Här har man gått och längtat hela året efter att det ska bli ridlägerdags och när väl första lägret drar igång så hinner man knappt reagera innan alla läger är över och ett stilla lugn sprider sig över anläggningen. Sommarens första ridläger började i söndags och innan man hann blinka så var lägret till ända. Det är väl det att man hela tiden gör så mycket roligt och att det varje sekund händer något nytt som gör att tiden springer iväg.

Det var ett femdagars läger med 26 stycken deltagare. Rekordmånga deltagare.smiley Suget efter att gå på läger har varit större än någonsin. Detta är så klart jätte roligt! Deltagarna kom från bland annat Göteborg, Väddö utanför Norrtälje, Säffle, Karlstad, Vara och Skövde.

Tempot på lägret var enormt, många deltagare var sugna på allt som lägerlivet har att erbjuda. Vi hade kanonväder hela veckan vilket ledde till många timmars bad i vår härliga pool. Man hann knabbt torka innan det var dags för dopp nr 2 , 3 och 4. Ridningen och hästarna fungerade super. Vi red dressyr, barbacka, hoppade på banan och i terrängen. Vi kunde vara utomhus hela lägret och det är ju lite extra sommarkänsla när man har vädrets makter med sig och kan njuta av allt till fullo.

Med och jobbar detta året är: Frida Hansson och Fanny Nilsson som är huvudinstruktörer, Åsa Alsterlund och Frida Frisk som är ledare, de har hand om teorin, häst och stallskötsel samt kvällsativiteterna. Inger Nilsson, Johan, Alf och Rakel Hansson har gemensamt stått för matlagningen denna veckan. Och maten är ju något alldeles speciellt på ridläger. Vi äter god vällagad mat flera gånger om dagen. Där emellan bjuds det på frukt och hembakt fikabröd. Alla på lägret var överens om att maten får full pott och i betyg mellan 1-10 får maten 10++++smiley.

I morgon drar nästa läger igång. Kul. Hoppas att det blir ett lika lyckat läger!

Hej då så länge!