Nu är snart ytterligare ett ridläger avslutat. En dag kvar i morgon men jag har tagit ledigt då tiden är inne för Falsterbo Horse Show. På detta läger har vi som vanligt hunnit med massor … en natt sov vi på skullen i nyslaget hö och en dag red vi till en sjö och badade med hästarna. Underbart! Utöver det så trimmade vi dressyr, hoppning och terräng. Bad i poolen är en självklarhet med denna sommarvärme. Det har varit kanonväder och värmerekord idag med en temperatur över 30 grader. Puhh!!! Lite väl varmt när man ska rida men efter lite omläggning av schemat så blev det ridning tidigt på morgonen och sent på kvällen när temperaturen endast var 28 grader. J Tusen tack till alla deltagare för att ni gjort ridlägret till ett roligt och minnesvärt läger. Lycka till i morgon på er avslutning. Det kommer gå superbra! Kram till er alla och glad sommar!

Nu sitter jag i soffan och har så gott som packat färdigt både bil och transport. I morgon bär det av. Äntligen! Hälge ska vara med i Falsterbo Horse Show. Jag,Mathias och Inger åker tidigt i morgon bitti. Frida, Johan och Noak åker en bil och Åsa och Elin åker en bil på eftermiddagen så fort ridlägeravslutningen är klar.

Kl 04.00 i morgon ringer min väckarklocka och då är det dags att stiga upp och åka till Varberg. Där ska vi hjälpa Sofia och Stall WB att köra Hälge till tävlingarna. Sofia har kvalat fyra hästar så det behövs lite hjälp att få dit alla hästar och självklart ställer man upp och kör sin häst. Det är ju bara roligt. J Väl där så ska han acklimatisera sig lite och vänja sig vid den nya miljön. Han ska ridas ett pass för att sen sova gott och ladda inför första start som är på måndag kl 9.00. Han är med i Folksam Scandinavian Open för femåringar. Klassen går i 1.20 i två omgångar. En på måndag och en på tisdag. De med bästa resultat går vidare till final på fredag. Vi får alla hålla tummarna för Hälge men hur det än går så är jag redan nöjd. Kul att han tagit sig till denna stora tävling, min fantastiska häst!