Nu är vi hemma igen efter några intensiva och roliga dagar i Falsterbo med Hälge. Tack för allt stöd via datorn, sms och telefon. Roligt att så många följt honom på livesändningarna som visades på nätet och att till och med en del åkte ned till Falsterbo för att heja på!

Jag ska försöka hinna skriva ett längre inlägg under veckan och berätta allt om tävlingen men eftersom jag vet att många är nyfikna på hur det gått så gör jag ett kortare nu direkt. smiley

Han har skött sig kanon och gjort ett mycket bra tävlingsmeeting. Hela grejen har varit väldigt nytt som ni alla förstår med en stor tävlingsplats, fina hinder och mycket hästar och publik. Många intryck för en femåring att ta in. 🙂 Detta klarade han verkligen galant. Igår gick han första rundan. Han visade god form och gjorde mycket bra ifrån sig. Han gick FELFRITT och därmed vidare till semifinal som gick i 125 på stora gräsbanan. KUL! Fram med champagnen och fira hela natten 😉

Idag var det dags för omgång två. Det märktes lite redan på morgonen när Sofia red honom att han såg lite mör ut. Han var lite trött och inte alls lika laddad som tidigare. Det tar på krafterna att sova borta och prestera. Trots det gjorde han även idag en fin runda. Skötte sig super och klarade av den stora banan bra. Det var ganska korta distanser vilket ni själva kan räkna ut är till stora Hälges nackdel. Han fick totalt två rivningar dvs 8 fel i den här klassen. Hade han bara haft en rivning så hade han varit vidare till fredagens final. 1 rivning ifrån final är riktigt bra. Så sammanfattningsvis är jag supernöjd. Vilken häst jag har. Har varit med om en händelse att minnas för resten av livet.
Nu är Hälge hemma på Jutagården igen och jag sitter i soffan hemma i lägenheten. Dags att sova. Ett nytt ridläger börjar i morgon så det är bäst att försöka ta igen ett par timmars förlorad sömn. 🙂 Natti Natt!