Nu är ridlägerna slut för den här gången. smiley

Vecka 25, femdagars:Vecka 26, sjudagars:Vecka 27, femdagars:Vecka 28, tredagars:Det har varit otroligt roligt. Varje stund och varje minut händer något nytt, roligt och spännande. Alla är glada och förväntansfulla. Ridläger får en att riktigt blomma upp. Alla som har varit med vet vad jag pratar om.smiley Det är något speciellt som är svårt att beskriva. Man har längtat hela året och sen när det väl är dags går det alldeles för fort, och innan man hinner blinka är de över och förbi. Jag lägger därför ut alla ridlägerbilder på vår bildsida så du kan minnas och drömma dig tillbaka hela året tills det blir dags för läger igen nästa sommar. Till dig som missade sommarens ridläger kan du gå ut och kika band våra bilder för att se vad vi gjorde för kul under alla läger.

Besök bildsidan nu!!! http://bilder2010.jutagardensstuteri.se

Det är många som hjälpt till för att få sommarens ridläger att fungera och bli så roliga och minnesvärda som möjligt.

Frida, Fanny, Åsa och Elin har varit huvudansvariga och haft hand om det mesta. De har bott på Jutagården tillsammans med deltagarna.

Inger, Johan, Alf och Rakel har lagat den omtyckta maten.

Lisa (Johans systerdotter) har bakat fikabröd och hjälpt till med maten.

Linnea, Linda och Tyra har haft praktik under våra ridläger. De har hjälpt till med teori och häst och stallskötsel.

Tack till er alla! Vi har gjort ett bra jobb. Sommarens läger blev något alldeles extra.smiley

.

Vi har haft rekordmånga deltagare med på våra ridläger den här sommaren. Närmare 100 stycken har varit på Jutagårdens ridläger 2010. Häftigt. De flesta deltagarna kommer från Skövde och rider på Jutagården men många kommer också utifrån. Vi har haft deltagare från Skara, Götene, Tibro, Hjo, Vara, Kvänum, Lilla Edet, Fjärås, Göteborg, Stockholm, Bromma, Karlstad, Säffle, Umeå, Väddö och Södertälje. Vi har även haft fem stycken riktigt långväga besökare, två från Spanien och tre från Frankrike.

De flesta är återkommande deltagare som varit hos oss en eller flera gånger förrut men varje år kommer några som är helt nya. Kul med den mix av människor som blir på ridläger. Åldersmässigt har vi haft allt ifrån barn till vuxna. Vår yngsta deltagare kom från Lilla Edet. Han hette Jerry och var 6 år. Han hade med sin egna ponny Ådi. Bra jobbat Jerry!smiley

Vi hoppas att alla har haft det läger de drömt om och att alla trivts riktigt bra hos oss.

Varmt välkomna tillbaka till oss nästa år.

.

Alla som varit på läger hos oss får ett utskick i början av 2011 med det nya ridlägerprospektet. Ni som inte var med på läger i år får hålla utkik i stallet och på hemsidan där vi lägger ut all info om nästa års ridläger. Dags att börja längta till 2011 års sommarridläger.