Hej, hej! Mitt namn är Louise och kommer från Väddö! Jag var med på ridlägret vecka 25 och hade Kahlua som min egna häst dessa 5 dagar. Jag åkte ned med min kompis Linda och vi hade superkul!

Såhär kunde en vanlig ridlägerdag se ut:

Klockan ringer 07:00 och det är dax att klä på sig ridkläderna och hämta hästarna. Efter att hästarna tagits in var det dax för frukost. När alla var mätta var det lektion för första gruppen eller pyssel med hästarna som gällde. Första lektionen på dagen var alltid dressyr med antingen Fanny eller Frida. När man var klar med ridpasset var det teori i stallet. Vi fick b.la lära oss hästens delar och hur man lindar hästen ben. Mitt på dagen var det lunch och strax efter det var det till att fixa hästarna igen för ett hoppass eller annan aktivitet. De som inte red hoppade i poolen eller tog det lugnt. När alla hade ridit borstades det av och hästarna släpptes ut i hagen igen och det var dags för att mocka och städa stallet. På tur efter det var det middag. Kvällens aktiviteter var b.la. brännboll, sju-kamp och röda vita rosen. När klockan var runt 22:00-23:00 var det dags för läggdags.

Såhär var ungefär en “vanlig” ridlägersdag och alla hade verkligen superkul! Det var helt klart värt att åka 40 mil!!!

Vi syns nästa sommar!

//Louise