Välkommen!

Vi på Jutagårdens Ridskola vill hälsa dig hjärtligt välkommen tillbaka till en ny termin. Hoppas sommaren varit bra och att ni är sugna på att dra igång igen. Det är i alla fall vi! smiley

Ändringar

Trycket på ridskolan fortsätter att vara stort och det är många som vill börja rida hos oss. Vuxna, barn, nybörjare och vana ryttare har kontaktat oss och kölistan är längre än någonsin. Detta är ju självklart väldigt roligt men medför en del förändringar.

Vi ska starta två nya nybörjargrupper för barn och eventuellt en ny nybörjargrupp för vuxna.

Onsdagsgrupperna kl 18.30 och 19.30 blir senarelagda 30 min from v.34. Dvs att 18.30-gruppen rider kl 19.00-20.00 och 19.30-gruppen rider kl 20.00-21.00 istället.

Torsdagsgrupperna kl 17.30, 18.30 och 19.30 blir också senarelagda 30 min. Så from v.34 rider 17.30-gruppen kl 18.00-19.00, 18.30-gruppen rider kl 19.00-20.00 och 19.30-gruppen rider kl 20.00-21.00.

Måndagsgruppen kl 19.30 blir eventuellt senarelagd 30 min och kommer då rida 20.00-21.00. Frida meddelar gruppen när detta blir aktuellt.

Kul att så många vill rida hos oss och att vi ständigt blir fler och fler J Hoppas ni alla håller med om det och att ni på så vis har överseende med de små förändringar som blir under höstterminen. smiley

.

NYA HÄSTAR

Ridskolan har under sommaren köpt D-ponnyn Rose som vi tidigare haft på prov. Rose har med framgång gått med på lektion under våren och vi hade även med henne på några ridläger vilket hon klarade av riktigt bra. Hon har redan blivit omtyckt av flera elever och vi vet att det är många som blir glada när vi nu meddelar att hon numera ägs av Jutagårdens Ridskola.

Titt-Ut heter en annan nykomling. Det är en supersöt A-ponny som vi lånar för att se om han passar i verksamheten. Titt-Ut är en snäll ponny som kommer att passa de minsta på ridskolan. Han har hittills visat upp en lugn och snäll sida vilket alltid är uppskattat. Titt-Ut har tävlat i både dressyr, hoppning och ponnytrav med sin tidigare fodervärd Enya Gustafsson. Enya rider hos oss på torsdagar. Titt-Ut och Enya är Klubbmästare för A-ponny i både hoppning och dressyr så han kan en hel del.