TEMADAGAR – teori

På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning. Temadagar är vårt alternativ på teoriundervisning. Vi satsar mycket på att få hit bra förläsare och kunniga yrkesmän för att göra temadagen så intressant och varierande som möjligt. Istället för teori 2 ggr/termin på gruppens ordinarie ridtid har vi ett antal olika temadagar med olika teoriämnen. Eleven får själv välja när och hur många tillfällen den vill vara med på. Föräldrar är också välkomna att delta. Den ordinarie lektionsverksamheten kommer att utgå under temadagen, dvs. ingen ridning den dagen. Det kommer att vara en måndag, en tisdag, en onsdag osv under ht-10. En ridgång förvandlas till temadag men man har möjlighet att ta del av totalt 6 st temadagar som ridande elev på ridskolan.

Planeringen är i full gång!

Vi håller på för fullt att planera inför terminens temadagar. Målsättningen är att försöka sätta ihop ett spännande och varierande program som kommer att locka och tilltala många ridande. Info om dessa teoridagar får du så fort planeringen är klar. Håll utkik i stallet och på hemsidan.

Har du förslag på ämnen och föreläsare

går det bra att prata med din instruktör,

Frida, Fanny eller Åsa. Du kan också maila

fanny@jutagardensstuteri.se