Det är nog många på ridskolan som känner till familjen Hjärtqvist. Alla fyra, Jessica, Anders, Ellinor och Linnea lägger många timmar ute på Jutagården och i föreningen. Ellinor och Linnea rider på ridskolan och både Anders och Jessica har ridit hos oss tidigare. Anders och Jessica är dessutom med i Skultorps ryttarsällskaps styrelse så ni förstår säkert att de har en betydelsefull roll här på Jutagården.

Vi vill nu passa på och gratulera familjen till ytterligare en familjemedlem. Tidigt idag fick de en liten flicka. Här kommer en hälsning från Jessica som i all den här uppståndelsen hann med att maila en liten hälsning till oss.

Hej alla!

Idag kom en liten Emma till världen. Men svart kalufs!

Hon vägde 3405 gr och var 51 cm lång. Klockan 7:31.

Är hemma nu med henne och alla gosar med henne. 😉

Har två stolta storasystrar här.

Hälsningar Anders och Jessica

Ellinor, Linnéa och Emma

.

Grattis till hela familjen och Lycka till!!!